af001704: Gastvoorstelling van de Rode Troubadours met de Superrevue "Ankers Los" van Léon Lommaert - Drukkerij Plantin; Socialistische Turnkring De Dageraad Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1959 door de Socialistiche Turnkring De Dageraad Wilrijk voor de revue Ankers Los door de Rode Troubadours. Tekst: Feestzaal «Ons Huis» Heistraat, 8 Wilrijk. Zaterdag 14 november 1959 te 20u. stipt ten voordele van Soc. Turnkring «De Dageraad» met medewerking van Poeders - Cachetten - Tabletten Dr. Mann stillen de pijn! Gastvoorstelling van de Rode Troubadours met de Superrevue Ankers Los van Léon Lommaert. Zang, dans, muziek en show - Toneelleiding: Albert Caluwé - Muzikaal ensemble der «Rode Troubadours». Met prachtige nieuwe costumes en decors. Algemene inkom 15 fr - Ouderlingen, leden Turnkring en leden Centrale der kleding 8 fr. Niet uithangen zonder zegel. Lab. Dr Mann. Best. C. Aerts, Joos Robijnslei 62, Borgerhout. Drukkerij Plantin - Provinciestr. 106 - Tel. 32.11.40. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"