fo025125: Betoging veer Kruibeke - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van Freddy Willockx en Antoine Denert in gesprek met ordehandhavers n.a.v. een betoging voor het behoud van het veer in Kruibeke, september 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"