Het collectivisme : debat tusschen den heer Arth. Buysse, advokaat en gezel A. Bogaerts, opsteller van Vooruit - Buysse, Arthur; Bogaerts, Aimé (Gent: Volksdrukkerij, 1904)
"Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"