Kinderliederen [Bladmuziek] : tweede reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen: Phalesius, 1922)
"Muziek van Jan Broeckx Deze publicatie bevat volgende liederen :Lentedans : gedicht van Ed. De KeyserPiet Moeial : gedicht van Eugeen De RidderMoederkenszorgen : gedicht van Jan PeetersBreiliedeken : gedicht van H. Van RooyDe Pekker : gedicht van L. LambrechtsAlleen bij Moederken : gedicht van Ern. De WeertBibliotheek Camille HuysmansPartituren voor zang en klavier"