te004143: "Legale" moppen in Duitschland II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/04/03))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend twee transpirerende arbeiders. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 3 april 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"