fo025721: Reclamecampagne voor Ossenwit
"Collection: Foto's van de reclamecampagne voor Ossewit in Nederland; Kleurenfoto van Romain Deconinck tijdens een reclamecampagne voor Ossenwit in Nederland in 1988. Series: Foto's van de reclamecampagne voor Ossewit in Nederland; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"