Migrantenwerk in Antwerpen : cijfers, suggesties voor een migrantenbeleid: inhoudelijke aanvullingen bij de tentoonstelling, adressen (Hoboken: CBW, 1983)
"opgemaakt door Centrum Buitenlandse Werknemers"