af000420: Het Gouden Kalf - Samenwerkende drukkerij Lucifer; BWP
"Affiche uitgegeven in 1929 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Belgische Werkliedenpartij. Wetgevende Verkiezingen van 1929. Het Gouden Kalf. Geloovige arbeiders! Ziedaar wat gij op dit ogenblik doet. Uwe belangen zijn toch wel de onze. De Godsdienst mag ons niet van elkander verwijderen, vermits de Socialisten niet vijandig staan tegenover den Godsdienst. Houdt op de bourgeoisie te steunen, niet alleenlijk de katholieke, maar ook de bourgeoisie zonder God. Stemt voor de socialisten! De Algemeene Raad der B.W.P. 23635 - Samenwerkende drukkerij Lucifer (Bestuurder: S. Vanden Bosch), 8, Kapellemarkt, Brussel. Zie ook: af005698 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"