fo003677: Paul Van Zeeland bij zijn vertrek naar de VS - Graphopresse
"Zwart-witfoto van Paul Van Zeeland bij zijn vertrek naar de VS, in het gezelschap van zijn echtgenote, Paul-Henri Spaak, Marcel Jaspar en burgemeester Diederich, 11 juni 1937. Opschrift achteraan: Le depart de M. Van Zeeland pour les Etats Unis. M. et Mme Van Zeeland sont partis cet après-midi pour les Etats Unis via Paris où ils s'arreteront ce soir. Ils ons été salués au départ par les Ministres Spaak et Marcel Henri Jaspar ainsi que par M. Diederich, Bourgmestre de St Gilles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"