af000738: Aan de voet van het Belfort - Het Licht; FVST (1970)
"Affiche uitgegeven in 1970 door FVST voor een toneelvoorstelling. Afbeelding: tekening van het silhouet van het Gentse belfort en een mensenmassa met vlaggen. Tekst: Bewerking: Michel Van Vlaenderen. Regie: Rudi Van Vlaenderen. Achilles Mussche. Aan de voet van het belfort. Avondvertoning op zaterdag 31 januari 1970 te 20u. In het Cultureel Centrum Frans Messingstraat te Deurne (Antwerpen) ter gelegenheid van het tweede Congres van de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid. Toegang: 20 Fr. Evocatie van Reizend Arbeiderstheater F.V.S.T. Oost-Vlaanderen. Onder auspiciën van de Dienst Volksontwikkeling van het Ministerie van de Nederlandse Cultuur. S.M. HET LICHT GENT 1158. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"