af014157: 9de plaats Vlaanderen Bruno Matthys - sp.a; De Geest, Fons (2009)
"Affiche uitgegeven in 2009 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) voor de Vlaamse verkiezingen. Afbeelding: portretfoto in kleur van Bruno Matthys. Tekst: 9de plaats Vlaanderen BRUNO MATTHYS sp.a. Verantwoordelijke uitgever: Fons De Geest – Speldenstraat 1 Gent 9000 – Verkiezingsdrukwerk Juni 2009 – Niet op de openbare weg werpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"