fo018711: Havenarbeid - Van Cauwenbergh, Louis (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van enkele dokwerkers/havenarbeiders tijdens het lossen van een schip bij zeer strenge koude, vriesweer.bij een stapel mijnhout. Haven van Antwerpen, jaren 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"