af004506: Avec toi USAF vaincra - Pauwels, Wilhem; USAF; Rohr, Adolphe
"Affiche van Wilchar (Willem Pauwels) uitgegeven in 1936 door de Union socialiste antifasciste (USAF) voor ledenwerving. Afbeelding: wijsvinger. Tekst: Avec toi USAF vaincra. Local central : rue Haute 42, Brux. Les créations Wilchar – 5 imp. du Filleul, Forest-Brux. téléph. 43.18.38. Édit. resp. Rohr Adolphe, 5 rue de la Chapelle Brux."