af002211: 4e kandidaat Provincie SP 7 Willy Vermote - SP-afdeling Nieuwpoort; Mommerency, Georges
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) - afdeling Nieuwpoort voor de provincieraadsverkiezingen. Tekst: 4e kandidaat Provincie SP 7 Willy Vermote. Wetgevende verkiezingen 13/12/87. Verantw. uitg.: G. Mommerency, Nieuwpoort. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"