te004154: Wilt gij een groot lot winnen? II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/04/23))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een arabisch geklede man die op de schouder van een jongman tikt. Hij draagt een zak met geld. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 23 april 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"