pr000058: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1979)
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend twee honden die blaffend bij een deur staan. op de deur hangt het symbool van de DDR. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"