af004285: Je wil een vakantiejob? Je wil up-to-date blijven? Je wil bij een leuke, jonge bende horen? Wie A zegt moet ABVV-jongeren zeggen - ABVV-jongeren; Lenders, Marc
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1990 door ABVV-jongeren voor ledenwerving. Tekst: Je wil een vakantiejob? Je wil up-to-date blijven? Je wil bij een leuke, jonge bende horen? Wie A zegt moet ABVV-jongeren zeggen. Wie nu lid wordt wint! V.u.: Marc Lenders, Hoogstraat 42, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"