fo014490: Algemene Centrale
"Zwart-witfoto van een congres van de Algemene Centrale met als spreker Jacques Verdonck met op de achtergrond oa Willem Hauwaert, Emile Gryson, Dore Smets en Achille Van Acker. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"