Mijn tuin ecologisch en gezond : praktische tips voor een tuin zonder bestrijdingsmiddelen - Tijskens, Greet; Coremans, Geertje; Baeten, Relinde (Berchem: VELT; Hasselt: Provincie Limburg, 2001)
"Greet Tijskens, Geertje Coremans, Relinde Baeten... et al."