Het verhaal aarde : inheemse volken aan het woord over milieu en ontwikkeling (Den Haag: Novib; Brussel: NCOS; Amsterdam: In de Knipscheer, 1992)
"Oorspronkelijke titel : The sick earth uitgegeven door Inter Press Service Third World News Agency"