fo025272: Betoging bouw Hasselt - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging van bouwvakkers in Hasselt, 23 september 1981. Zicht op de betogers met doodskist met tekst: Hier rust de bouw. Daarnaast een soort van catwalk waarop een dame defileert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"