fo008740: Toespraak van Jozef Magé op CMB-congres
"Zwart-witfoto van de toespraak van Jozef Magé op het nationaal congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Brussel, 8 en 9 oktober 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"