fo024299: Camille Huysmans
"Zwart-witfoto van Camille Huysmans en zijn chauffeur Jules Truyens met een geuze op het terras van café De Drijpikkel te Meise, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"