fo008747: Toespraak van André Renard op CMB-congres
"Zwart-witfoto van de toespraak van André Renard op het nationaal congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Brussel, 8 en 9 oktober 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"