fo021739: Witte Produkten - Rol
"Zwart-witfoto van rijen met Witte Produkten (Witte Producten) in een supermarkt (GB?). Bord met opschrift: Ontdek een totaal nieuwe koopgewoonte met De Witte Produkten. Voedzaam. Doeltreffend. Tot 40% goedkoper. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"