fo027902: NCOS project 233, Construction Centre Hospitalier à Kafakumba, Congo - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 233; Zwart-witfoto, van het ziekenhuis. NCOS project 233, Construction Centre Hospitalier à Kafakumba, Congo, 1969. Land/Regio: Congo; Code: CONGO/68/EF; Projectnaam: Construction Centre Hospitalier à Kafakumba; Series: Projectnummer: 233; Land/Regio: Congo; Code: CONGO/68/EF; Projectnaam: Construction Centre Hospitalier à Kafakumba; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"