KWH : maandelijkse nieuwsbrief (Turnhout: KWH)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : maandelijks ; vanaf 10(1991) apr : tweemaandelijksRedactie : Driezenstraat 23, 2300 Turnhout ; vanaf 03(1992) 9 : Driezenstraat 25, 2300 Turnhoutondertitel vanaf 04(1993) 8 : het grootste HOMO-informatieblad van de Kempen ; vanaf 06(1995) 6 : het homo-informatieblad van de Kempen ; vanaf 10(1999) apr : KWH nieuwsbriefVoortgezet als : HijZijZo! nieuwsbrief"