af001811: Gustaaf Vercauteren. Lijsttrekker Provincie S.P. - SP-federatie Oost-Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 1981 door Socialistische Partij (SP)-federatie Oost-Vlaanderen voor de provincieraadsverkiezingen. Tekst: Gustaaf Vercauteren. Lijsttrekker Provincie S.P. Parlementsverkiezingen 8 november 1981. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"