fo027043: NCOS project 2605, Rurale radio in Zuid-Kivu, Zaïre. Realisatie van CAB - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2605; Kleurenfoto, van een man die een pyloon voor de ophanging van radio antennes monteert . NCOS project 2604-Rurale radio in Zuid-Kivu, Zaïre. 1991-1999. Realisatie van CAB. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE; Projectnaam: Rurale radio in Zuid-Kivu; Series: Projectnummer: 2605; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE; Projectnaam: Rurale radio in Zuid-Kivu; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"