Edelzaad, bedelzaad - Tijskens, Greet; Baeten, Relinde (Berchem: Velt; BLIVO; Wervel, 2002)
"Greet Tijskens, Relinde Baeten... et al. Als opvolging van het symposium van 20 oktober 2001Bijlage bij Seizoenen, (2002) oktober"