Samen stroom : een participatiemodel voor een groepsmatige aanpak van de energie-audit voor woningen - Van Hoof, Ann; Vandepitte, Frank (Gent: Werkgroep BouwWijzer, 2005)
"Tekst en eindredactie: Ann Van Hoof en Frank Vandepitte"