vl000780: B.T.B. Belgische Transportarbeidersbond
"Vlag van de B.T.B. Belgische Transportarbeidersbond met centraal op een rood veld: een binnenschip, zeeschip en een vrachtwagen. Op het binnenschip staat er een matroos met de handen in de zijde. Daarachter de initialen BTB. Ervoor de naam van de organisatie. Gele franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"