fo004044: Staking in het carrosseriebedrijf Jonckheere (1950)
"Zwart-witfoto van stakende mensen aan het carrosseriebedrijf Jonckheere, rond 1950. Opschrift: Iedere dag grepen incidenten plaats aan de ingang der carrosserie Jonckheere. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"