Van balen tot onthalen : de geografische en discursieve dimensie van attitudes tegenover asielzoekers - casestudies uit Vlaanderen en Brussel - Meert, Henk; Blommaert, Jan; Stuyck, Karen; Peleman, Katleen; Dewilde, Anke (Gent: Academia Press, 2004)
"Henk Meert, Jan Blommaert, Karen Stuyck, Katleen Peleman, Anke Dewilde"