Ken je plekje, verken je grenzen. Roze randverschijnselen in Amsterdam - Veldboer, Lex (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Lex Veldboer Fonds Suzan Daniel (FSD)"