gou000544: Gemeenteraadsverkiezingen, François Rosson
"Ontwerp affiche voor de verkiezingscampagne van François Rosson voor burgemeester. Afbeelding van Francois Rosson met daarrrond de tekst: Kiezeressen, Kiezers!! Stemt voor de welvaart van uw gemeente onder nr. 1.(François Rosson (Lissewege, 16 november 1919 - Brugge, 28 mei 2009) was de laatste burgemeester van de voormalige Belgische gemeente Lissewege van 1953-1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"