pk000282: Ik wil best in dienst, maar ik waarschuw jullie : ik heb altijd al verloren met vechten!. Keuring - Stevenhagen, Wim; AMU (1989)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een karikatuur van een militair overste, zittend aan een bureau en een kandidaat-milicien, in onderbroek, die gekeurd wordt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"