af017885: Fototentoonstelling Landschappen door Miel Weyckmans - Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK); ATB De Natuurvrienden; Polak, Jos
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK) en de Arbeiderstoeristenbond (ATB) De Natuurvrienden voor de fototentoonstelling Landschappen. Tekst: Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen, A.T.B. DE NATUURVRIENDEN. FOTOTENTOONSTELLING LANDSCHAPPEN door Miel WEYCKMANS J.E.P. - Deurne-Antwerpen. Zaal Molter - Provinciestraat 53 2018 ANTWERPEN. Van 4 januari tot 3 maart 1994. Toegang vrij tijdens de kantooruren. V.U. Jos Polak, - p/a Provinciestraat 53 2018 Antwerpen - vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"