Reynaert de vos : herdruk van de Plantijnsche uitgave van 1566 = Reynier le renard : réimpression de l'édition Plantinienne de 1566 - Sabbe, Maurits (Antwerpen: Museum Plantin-Moretus, 1924)
"met een voorbericht van Dr Maurits Sabbe en een inleiding van Mr L. Willems = avec un avant-propos par Maurice Sabbe et une introduction par Léonard Willems Bibliotheek Camille Huysmans"