fo000762: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van een broodvoerder met zijn broodkar van de coöperatie SM Vooruit, voor de coöperatieve winkel in de Drieputtenstraat in Zele. V.l.n.r.: (vermoedelijk) de chauffeur die de broden en het vooraf bestelde gebak van de bakkerij in Gent naar Zele bracht; Robert Wilson, bode van de Bond Moyson in Zele; Jozef Coppieters, gewestelijk secretaris ABVV-metaal; Gustaaf François, kantoorverantwoordelijke van de Bond Moyson in Zele; Frans Vergeylen, de toenmalige broodvoerder. Opschrift: Brood - Pasteibakkerij SM Vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"