El exilio de los niños - Alted, Alicia; González, Roger; Millán, Maria José (Fundacion Pablo Iglesias; Fundacion Francisco Largo Caballero, 2003)
"Alicia Alted, Roger González y Maria José Millán ed. Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling in het Palacio euskalduna te Bilbao van 17 december 2003 tot 23 januari 2004"