ls000362: La précaution inutile - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van de Mona Lisa met een soldatenhelm en gasmasker aan. Linksonder Wilchars merkteken en de titel 'La précaution inutile', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"