Kinderliederen [Bladmuziek] : eerste reeks - Broeckx, Jan; de Keyser, Edward (Antwerpen: Phalesius; Metropolis, 1922)
"Muziek van Jan Broeckx ; Gedicht van Edward de Keyser Partituren voor : zang en klavier"