pr000053: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1979)
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend een dominante figuur met op zijn helm 'Imperialismus' en 'NATO', leunend op een raket. Hij kijkt dreigend naar een kleiner mannetje die Mao voorstelt, op zijn kraag staat 'Peking'. Tekst onderaan : Was Sie sind, ist mir egal, Hauptsache Sie sind gegen die Sowjetunion. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"