Bulletin ter informatie van de revolutionaire, marxistisch-leninistische krachten van alle landen (Berlijn: RKPD)
"Bevat uittreksels en samenvattingen uit de publikaties van Gegen die Strömung - Orgaan voor de opbouw van de revolutionaire communistische partij van Duitsland"