af001521: Nachtleven in Turnhout. Een nacht Turnhout met Bea en Belcanto - Indruk; De Antwerpse Morgen
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Antwerpse Morgen voor promotie. Tekst: Nachtleven in Turnhout. Uitkrant de Antwerpse Morgen. Een nacht Turnhout met Bea en Belcanto. Vrijdag 28 maart. Met Bea Van der Maat en Guido Belcanto als gasten ging De Antwerpse Morgen op verkenning naar het nachtleven in Turnhout. Verslag van het wel en wee uit het Turnhoutse caféleven. Eksklusief, de Antwerpse Morgen, progressief dagblad. Hoofdredakteur: Paul Goossens, Van Arteveldestraat 19, 2008 Antwerpen, (03) 234 12 12 - Redaktie: 234 37 20. Indruk, Kasteellaan 275, Gent, 091-25 30 98. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"