fo005808: Auguste Debunne op het Provinciaal Congres der Socialistische Ouderdomsgepensioneerden - Demaitre
"Zwart-witfoto van de overhandiging van de nieuwe vlag van de plaatselijke Bond van de Socialistische Ouderdomsgepensioneerden door Auguste Debunne aan Desiré Busschaert (vaandeldrager). Op de foto ook Oscar Bauwens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"