fo029401: Rode Valken
"Zwart-witfoto van een groep Gentse Rode Valken tijdens een reis naar Zwitserland in 1949. Overnacht bij een gastgezin (?) en goed bepakt weer op weg. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"