Liedboek [Bladmuziek] (Brussel: CSC-Vormingswerk)
"Deze brochure bevat volgende liederen :De InternationaleSocialistenmarsDeense socialistenmarsBroeders, verheft u ter vrijheid!De jonge gardeOnsterfelijke offersHet lied van de veensoldatenVaandelliedSolidariteitsliedWarschawjankaMarianneliedUit der dagen grauwe zorgenWat is de wereld wijd't Is meieKameraden, wij marcherenDe rode smedenWij zijn jongOproepABVV marsKameraadschapslied"