aft006570: Forumdebat over: "Welk soort luchthaven voor Antwerpen's toekomst"? - De Voorzorg; Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde
"Affiche uitgegeven in 1969 door de Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor een debat over Welk soort luchthaven voor Antwerpen's toekomst?. Tekst: VOLKSHOGESCHOOL I.E.V. FORUMDEBAT. Y. GOOSSENS, Dr. F. GYSSENS, J. ROMBOUTS, Prof. Dr. P. VIRENQUE over: Welk soort luchthaven voor Antwerpen's toekomst? Wanneer? donderdag 18 december 1969 te 20u.30. Waar? Auditorium van het Archief en Museum voor het Vlaamse Cultuurleven, Minderbroedersstraat 22, Antwerpen. Toegangsprijs: 5 fr. Drukk. «De Voorzorg», Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"